تقریباً 20 تا 25٪ از نوزادان ایالات متحده حداقل مقداری شیر خشک مبتنی بر سویا را در سال اول دریافت می کنند (هیچ عددی در مورد اینکه چه تعداد به طور انحصاری با شیر خشک سویا تغذیه می شوند وجود ندارد).
شیر خشک سویا حاوی پروتئین سویا ایزوله شده با اسیدهای آمینه اضافی، مواد معدنی، ویتامین ها و چربی های لازم برای حمایت از رشد و تکامل نوزاد است.
والدین ممکن است ندانند سویا از چی درست میشه اما شیر خشک سویا را برای نوزادانی که به شیرخشک مبتنی بر شیر گاو حساسیت دارند یا خودشان محصولات لبنی مصرف نمی کنند، انتخاب کنند.
هورمونهای استروئیدی بر فرآیندهای بیشماری در طول رشد تأثیر میگذارند، از جمله تشکیل بافتهای پاسخدهنده به هورمون و سازماندهی و فعالسازی اثرات در سیستم عصبی مرکزی.
بنابراین، برخی از محققان نگران این هستند که ایزوفلاون های شیرخشک شیرخوار مبتنی بر سویا ممکن است این سیستم را با عواقب بلندمدت مختل کند.
در مطالعهای که توسط کنت سچل در مرکز پزشکی بیمارستان کودکان در سینسیناتی انجام شد و در 5 ژوئیه 1997 در The Lancet منتشر شد، مشخص شد نوزادانی که با شیر خشک سویا تغذیه میشوند روزانه 28 تا 47 میلیگرم ایزوفلاون سویا دریافت میکنند.
ایزوفلاون ها در خون شناسایی شدند که نشان می دهد نوزادان این ترکیبات را از روده جذب می کنند این امر مسلم نبود، زیرا روده نوزاد به طور قابل توجهی با روده بزرگسالان متفاوت است و تا سال اول به رشد خود ادامه می دهد.
اثرات بیولوژیکی قابل قبول هستند اما لزوما مضر نیستند به عنوان مثال، در مطالعه ای که اثرات کوتاه مدت، بلندمدت و چند نسلی ایزوله پروتئین سویا، کازئین و آب پنیر را بر سلامت و رشد موش ها مقایسه کرد، گروهی به سرپرستی Badger دریافتند که ایزوله پروتئین سویا در برابر مواد شیمیایی محافظت می کند.
سرطان سینه ناشی از این مطالعه در شماره 1 مه 2001 مجله بین المللی سم شناسی منتشر شد.
در توصیه به احتیاط در تغذیه نوزادان با شیر خشک سویا، چندین گروه به مطالعه ای اشاره می کنند که توسط ریچارد شارپ در مرکز زیست شناسی تولید مثل در ادینبورگ، اسکاتلند انجام شده است.
بدون دیدگاه