در حالی که کلمب دانه های کاکائو را با خود به اسپانیا برده بود، شکلات هیچ تاثیری نداشت تا اینکه رهیبان اسپانیایی آن را به دربار اسپانیا معرفی کردند. پس از فتح آزتک ها توسط اسپانیایی ها، بسته های شکلات هوبی بزرگ به اروپا وارد شد.
در آنجا، به سرعت به یکی از محبوب ترین دادگاه ها تبدیل شد. هنوز به عنوان یک نوشیدنی سرو می شد، اما اسپانیایی ها شکر، و همچنین عسل (شیرین کننده اصلی که آزتک ها برای شکلات استفاده می کردند)، برای مقابله با تلخی طبیعی اضافه کردند.
زیرا از آنجایی که میوه خشک است می توان آن را برای مدت طولانی بدون خراب شدن نگهداری کرد و کشتی های بارگیری شده با آنها را از استان گواتمالا می آورندو همچنین خدمت می کند. به عنوان ارز، زیرا با پنج کاکائو می توان یک چیز، با سی کاکائو چیز دیگر و با صد چیز دیگر، بدون اینکه تناقضی وجود داشته باشد، خرید. و این کاکائوها را به فقرایی که التماس می کنند صدقه می دهند.
محصول اصلی این کاکائو معجونی است که به آن می گویند «شکلات» که در آن سرزمین دیوانه است و کسانی که عادت ندارند از آن منزجر می شوند، زیرا روی آن کف و حباب دارد.
مانند مدفوع، که مطمئناً تحمل آن نیاز به مقدار زیادی دارد. به هر حال، این نوشیدنی ارزشمندی است که هندی ها به اشراف زادگانی که به سرزمین آنها می آیند یا از آن می گذرند، عرضه می کنند. و اسپانیایی ها، به ویژه زنان اسپانیایی که در آن سرزمین ها متولد شده اند، برای شکلات سیاه می میرند. گفته میشود این شکلات در اشکال و مزاجهای مختلف، گرم و سرد درست میشود.
د و ولرم. آنها معمولا از ادویه جات ترشی جات و فلفل قرمز استفاده می کنند. آن را نیز خمیر می کنند و گویند داروی سرفه و معده و سرماخوردگی است. هر چه که باشد، در واقع کسانی که بر این عقیده تربیت نشده اند، اشتها آور نیستند.
بدون دیدگاه