در گروه مخلوط میان وعده اما نه در دو گروه بادام درختی پوست کنده دیگر، و تعامل گروه x زمانی به اهمیت آماری نزدیک شد.
غلظت سرمی VLDL-C، LDL-C و HDL-C و تری گلیسیرید در همه گروه ها در M3 و M6 بدون تغییر باقی ماند. نسبت غیر HDL-C: HDL-C و همچنین نسبت تری گلیسیرید: HDL-C نیز در همه گروه ها در M3 و M6 ثابت بود.
این مطالعه بهبود تشویقی را در عملکرد شناختی در میان افراد میانسال تا مسنتر که روزانه 3 اونس بادام در یک دوره شش ماهه مصرف میکردند، نشان داد.
آزمودنیهای گروه بادام 3 اونس، اما نه گروه کنترل، حافظه و عملکرد اجرایی بهبود یافتهای داشتند که با بهبود عملکرد SSP Reverse (SL)، PAL (FAMS) و OTS (PSFC) در پایان مطالعه اندازهگیری شد.
با این حال، تغییرات در هر معیار شناختی در طول زمان از نظر آماری در بین سه گروه رژیم غذایی متفاوت نبود. بنابراین، تأثیر مستقل بادام بر عملکرد شناختی ممکن است در مقایسه با تأثیر قرار گرفتن مکرر در معرض آزمونهای شناختی ناچیز باشد.
در واقع، بادام سرشار از مواد مغذی مانند MUFA، α-توکوفرول و فیبرها است که نقش های بیولوژیکی مانند آنتی اکسیدان های قوی و عوامل ضد التهابی را نشان می دهند.
با این حال، علیرغم افزایش قابل توجهی در غلظت سرمی آنتی اکسیدان لیپوفیل α-توکوفرول در گروه بادام 3 اونس، ما قادر به مشاهده هیچ تغییر قابل توجهی در نشانگرهای التهاب سیستمیک و استرس اکسیداتیو نبودیم.
در جمعیت مورد ما، اندازهگیریها در ابتدای مطالعه در محدوده طبیعی سالم قرار داشتند، که ممکن است ناتوانی در تشخیص تغییرات قابل توجه در این نشانگرها را توضیح دهد.
یافتههای ما با مطالعات قبلی که افزایش غلظت آنتیاکسیدان را بدون مشاهده تغییرات در استرس اکسیداتیو یا ظرفیت آنتیاکسیدانی کل در پلاسمای بزرگسالانی که به اندازه کافی تغذیه شدهاند، مطابقت دارد.
بدون دیدگاه