یک غذای اصلی ضروری برای تهیه غذاهای خوشمزه و با طعم عمیق رب گوجه فرنگی یک و یک است. میتواند دستور پخت هایی، مانند سوپ یا سس را به چیزی واقعاً خاص تبدیل کند.
با این حال، مقدار کمی بسیار زیاد است، به همین دلیل است که اغلب رب گوجه فرنگی را در قوطی های کوچک 6 اونس پیدا می کنید.
با توجه به اینکه اکثر دستور العمل ها فقط به یک یا دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نیاز دارند، حتی اگر کوچکترین قوطی را بخرید، باز هم مقدار زیادی از آن باقی خواهد ماند.
شما همیشه می توانید بقیه را در یخچال نگهداری کنید (و امیدواریم به یاد داشته باشید که قبل از شروع به رشد کپک زدن از آن استفاده کنید) یا آن را برای استفاده در جاده فریز کنید.
مزیت استفاده از رب گوجه فرنگی نسبت به دیگر گوجه فرنگی های کنسرو شده این است که طعم گوجه فرنگی عمیق را بدون آب اضافی دریافت می کنید.
یا بهتر از آن، می توانید از رب گوجه فرنگی کنسرو شده به رب گوجه فرنگی در یک لوله تغییر دهید (شاید گزینه مورد علاقه ما).
در اینجا چیزی است که باید در مورد رب گوجه فرنگی به طور کلی بدانید، چرا باید سعی کنید آن را در لوله بخرید، و پس از تهیه آن چه چیزی درست کنید.
رب گوجه فرنگی اساساً سس گوجه فرنگی فوق غلیظ است.
اگر گوجه فرنگی ها را بردارید و آنها را بپزید، پوست و دانه ها را از مخلوط صاف کنید و به پختن سس ادامه دهید تا یک قوام غلیظ شود، رب گوجه فرنگی به دست می آید.
رب های گوجه فرنگی تولیدی اغلب شامل یک تثبیت کننده مانند اسید سیتریک و نمک (همچنین می توانید گزینه های بدون نمک را پیدا کنید) و گاهی اوقات گیاهان و ادویه جات ترشی جات هستند.
همچنین گزینه هایی برای رب گوجه فرنگی دو غلیظ و سه غلیظ وجود دارد، به این معنی که حتی قوی تر است.
بدون دیدگاه