عناب

یکی از دو گونه درختان خاردار کوچک از جنس Ziziphus و میوه آنها عناب خشک در بازار است. میوه های عناب را به صورت تازه، خشک، آب پز، خورشتی و پخته می خورند و برای طعم دادن به چای استفاده می کنند.

وقتی میوه های گلاسه را با جوشاندن در شربت عسل و شکر درست می کنند، شبیه خرمای ایرانی هستند و گاهی به خرمای چینی نیز معروف هستند.

آب به دست آمده از میوه ها در تهیه آب نبات های کوچک به نام عناب استفاده می شود. میوه های خام سرشار از ویتامین C هستند.

بیشتر انواع عناب معمولی بومی چین هستند که بیش از 4000 سال در آنجا کشت می‌شوند. این گونه با ارتفاع 7.6 تا 9 متر، دارای برگهای متناوب، سه رگبرگ، بیضوی تا بیضی شکل به طول 2.5 تا 7.6 سانتی متر است.

پس از گل‌های کوچک زرد، میوه‌هایی به رنگ قهوه‌ای تیره، گرد تا مستطیلی به اندازه آلوهای کوچک دیده می‌شوند. خمیر سفید ترد یک سنگ نوک تیز بزرگ را احاطه کرده است.

عناب درختی است که میوه ای شبیه خرما می دهد. عناب در توانایی بدن برای حمایت از خواب و سلامت روده مفید است.

عناب

هم دانه ها و هم میوه ها در طب سنتی چینی هزاران سال است که برای بهبود کیفیت خواب، حمایت از سیستم عصبی و تشویق هضم سالم استفاده می شود.

تحقیقات مدرن نشان می دهد که عناب ممکن است برای سلامت مغز، خواب و مشکلات گوارشی مفید باشد.

عناب میوه ای خرما مانند است که روی درخت عناب زیزیفوس می روید. این درخت برگریز دارای انواع مختلفی است و بومی مناطق معتدل در سراسر آسیا است.

از دیگر نام های رایج عناب می توان به خرمای قرمز، عناب چینی یا خرمای چینی اشاره کرد.

هم از میوه و هم دانه های عناب برای فواید مختلف سلامتی استفاده می شود.

دانه های عناب اثر آرام بخشی بر بدن دارند که نشان داده شده است که خواب را بهبود می بخشد.

میوه خشک معمولاً برای حمایت از دستگاه گوارش سالم و محافظت از سیستم عصبی استفاده می شود.

تحقیقات جدید نشان می دهد که میوه عناب همچنین دارای اثرات ضد التهابی، ضد دیابت و ضد کم خونی است. این فواید مختلف برای سلامتی به عناب ها، فلاونوئیدها، ترپن ها و ساپونین ها – مواد شیمیایی گیاهی موجود در عناب – نسبت داده می شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *