تنها با 3 ماده ساده در 25 دقیقه آماده مربا هویج اصالت می شود: هویج، لیمو و شکر! این مربا هویج خوشمزه را روی نان تست، ماست، وافل و … امتحان کنید.
این مربای خوشمزه هویج بر اساس دستور العملی از سال 1861 ساخته شده است و شما فقط به 3 ماده ساده نیاز دارید!
برای بیش از 100 سال (در واقع، بیش از 8 قرن)، آشپزها هویج فروتن را به مربای سبزیجات شیرین و خوش طعم تبدیل می کنند.
طعم فوق العاده ای دارد، شبیه مربای زردآلو حتی اگر فقط از هویج، شکر و آب لیمو درست شود.
از مربای هویج مانند مرباهای دیگر استفاده کنید روی نان تست، کرامپت، کیک، کراکر، پنکیک.
طعم مربا هویج واقعا دوست داشتنی است و به طور عجیبی طعم هویج را ندارد بسیار شبیه مربای زردآلو است!
همچنین به رنگ نارنجی درخشان است. منظورم این است که به طور جدی نارنجی روشن است.
شیرین، هویجی و کاملاً خوشمزه است.
بافت آن کمی ضخیمتر از مربای معمولی شماست، از پوره هویج، و دارای رشتههای هویج رندهشده برای بافتی فوقالعاده دوستداشتنی، شبیه به مارمالاد است.
شما فقط به چند ماده ساده برای مربای هویج نیاز دارید!
هویج: آنها می توانند هر اندازه یا شکلی داشته باشند، و این یک راه عالی برای استفاده از قدیمی ترهایی است که کمی نرم هستند.
لیمو: به پوست و آب آن نیاز دارید، بنابراین لیموی تازه بهترین است. اما اگر آن را ندارید، فقط پوست آن را حذف کنید و از آب لیمو در بطری استفاده کنید.
شکر: به شکر سفید گرانول قدیمی ساده نیاز دارید.
اگر می خواهید مربای هویج شما بیش از چند هفته بماند، باید مقداری براندی یا نگه دارنده دیگری برای نگهداری آن اضافه کنید.
مربای هویج را می توان تا 2 هفته در یک شیشه تمیز در یخچال نگهداری کرد (برای نگهداری کوتاه مدت لازم نیست استریل شود).
برای نگهداری مربای هویج برای مدت طولانی تری، یا دادن آن به عنوان هدیه خوراکی، باید آن را در شیشه های استریل شده بریزید، با یک دیسک کوچک کاغذ پخت یا کاغذ مومی بپوشانید و درب های استریل شده را اضافه کنید.
بدون دیدگاه