شکلات

شکلات تلخ حاوی آنتی اکسیدان های قوی است. از جمله مفیدترین آن در شکلات تخته ای گلرود فلاونولی به نام اپی کاتچین است. فلاونول ها ترکیباتی هستند که در گیاهان یافت می شوند و با التهاب مبارزه می کنند و از آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کنند.

این تنها چند مورد از روش هایی است که تحقیقات نشان داده است که شکلات تلخ می تواند برای شما مفید باشد:

عملکرد مغز را بهبود می بخشد: فلاونول های موجود در شکلات تلخ تأثیر مثبتی بر عملکرد مغز دارند، از جمله زمان واکنش بهتر، آگاهی بصری فضایی و حافظه قوی تر.

اگرچه تحقیقات در حال انجام است، یکی از دلایل آن ممکن است این باشد که فلاونول ها جریان خون را به مغز افزایش می دهند.

عملکرد ورزشی را افزایش می دهد: اپی کاتچین موجود در شکلات تلخ تولید اکسید نیتریک در خون را افزایش می دهد.

از گردش خون حمایت می کند و میزان اکسیژن مصرفی ورزشکار را در حین انجام تمرینات ورزشی با شدت متوسط کاهش می دهد. این به ورزشکار اجازه می دهد تا شدت تمرین را برای مدت طولانی تری حفظ کند.

شکلات

استرس را کاهش می دهد: افرادی که شکلات تلخ می خوردند گزارش کردند که کمتر احساس استرس می کردند و محققان تأیید کردند که پس از خوردن شکلات تلخ، سطح هورمون استرس کورتیزول کاهش می یابد.

این ممکن است به اثرات شکلات تلخ بر سلامت قلب مرتبط باشد، زیرا استرس یک عامل خطر برای بیماری های قلبی عروقی است.

با ترکیبات و ریزمغذی‌های تقویت‌کننده سلامتی، باید اجازه دهید شکلات تلخ وارد زندگی‌تان شود، اگر قبلاً بخشی از آن نیست.

لازم به ذکر است که شکلات تلخ حاوی کافئین است که ممکن است برخی افراد به آن حساس باشند.

در اینجا حقیقتی در مورد فواید شکلات تلخ برای سلامتی آورده شده است:

هر چه محتوای کاکائو بیشتر باشد، فلاونول های مفیدتری در شکلات وجود دارد. بیشتر فوایدی که در تحقیقات دیده می شود مربوط به شکلاتی است که حداقل 70 درصد کاکائو دارد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *