مطالعهای که اثرات خاص انجیر خشک برای سرفه را در حیوانات بررسی میکرد، کاهش فشار خون را برای افرادی که دارای فشار خون طبیعی و همچنین فشار خون بالا بودند نشان داد.
ممکن است از سلامت استخوان حمایت کند
انجیر منبع خوبی از مواد معدنی دوستدار استخوان از جمله کلسیم، منیزیم و فسفر است. انجیر به ویژه سرشار از کلسیم است، برخی مطالعات نشان می دهد که حاوی 3.2 برابر بیشتر از سایر میوه ها است.
منبع خوب پتاسیم بودن ممکن است به مقابله با دفع ادراری کلسیم که به دلیل رژیم غذایی پر نمک ایجاد می شود، کمک کند. این به نوبه خود به حفظ کلسیم در استخوان ها کمک می کند و در نتیجه ممکن است خطر پوکی استخوان را کاهش دهد.
ممکن است کیفیت رژیم غذایی را بهبود بخشد و به مدیریت وزن کمک کند.
انجیر به طور طبیعی سرشار از فیبر غذایی و سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است، ممکن است یک گنجاندن رژیم غذایی مفید برای بهبود تراکم غذایی رژیم غذایی شما و به نوبه خود به مدیریت وزن کمک کند.
غذاهای پر فیبر باعث احساس سیری می شوند و می توانند گرسنگی و هوس را کاهش دهند در حالی که مواد مغذی کلیدی مدیریت خون را بهبود می بخشند.
آیا انجیر برای همه بی خطر است؟
اگر به گرده غان حساسیت دارید، ممکن است واکنش متقاطع به برخی میوه ها از جمله انجیر را تجربه کنید. درخت انجیر همچنین حاوی لاتکس طبیعی است که برخی افراد به آن حساسیت دارند.
همه مردم با خوردن انجیر احساس راحتی نمی کنند. به عنوان مثال، گیاهخواران ممکن است از خوردن انجیر اجتناب کنند، زیرا برخی از گونه های آن توسط زنبورهایی که در طول فرآیند گرده افشانی می میرند گرده افشانی می کنند.
انجیرهای تجاری بدون گرده افشانی زنبورها رشد می کنند و بنابراین باید قابل قبول باشند.
بدون دیدگاه