پایه ای از نوقا کره بادام زمینی دارند که روی آن لایه ای از بادام زمینی بو داده در کارامل قرار می گیرد. همه چیز با شکلات پوشانده می شود و سپس در یک بسته بندی قهوه ای بسته بندی می شود. هر نوار شکلات اسنیکرز خارجی دقیقاً حاوی 15 بادام زمینی است.
آنها در شیکاگو توسط Masterfoods USA، در یک کارخانه به ظاهر اسپانیایی با سقف کاشی قرمز ساخته شده اند. هر میله ای که از کارخانه خارج می شود از یک فلزیاب عبور می کند. ساختن شکلاتها همگی به صورت خودکار توسط ماشین انجام میشود، هیچ فردی در ساخت آن دخالتی ندارد.
اگرچه افراد برای کنترل کیفیت به کار گرفته میشوند. یک ساعت طول می کشد تا نوار اسنیکرز از ابتدا تا بسته بندی ساخته شود.
میله های اسنیکرز سرخ شده تا سال 2002 به فلوریدا رسید و در نمایشگاه ایالتی فلوریدا ظاهر شد. برای ساختن آنها یک سیخ چوبی در یک انتهای میله فرو می کنند تا به عنوان دسته عمل کند. سپس نوار در خمیر آغشته می شود و سرخ می شود.
پس از اتمام، نوار برداشته می شود، آبکش می شود و با پودر شکر پاشیده می شود.
دستور العمل ها به گونه ای تکامل یافته اند که میله های Snickers را به عنوان یک ماده تشکیل می دهند: کیک پنیر Snickers Bar، Brownies Snickers Bar، کوکی های Snickers و غیره.
فارست مارس پدر، پسر فرانک و همسر اولش، ورونیکا، از یک نوع محبوب میلک شیک در سال 1923 الهام گرفت تا نوار راه شیری را معرفی کند که به عنوان “شیر مالت دار شکلاتی در یک میله آب نباتی” تبلیغ می شد.
که به پرفروش ترین آب نبات تبدیل شد.در سال 1929، فرانک شرکت را به شیکاگو منتقل کرد و تولید کامل را در کارخانه ای آغاز کرد که هنوز هم وجود دارد. در سال 1930، فرانک مارس نوار اسنیکرز را ایجاد کرد و برای اولین بار آن را در بازارهای ایالات متحده فروخت.
بدون دیدگاه